Velkommen til Etac Bils nye IT-miljø

Instruksjonene nedenfor beskriver hvordan du konfigurerer Outlook på telefonen med brukernavnet og passordet du mottok via SMS

Du må kun logge på PC-en når du er på kontoret. PC-en din er forhåndskonfigurert med tilgang til det trådløse nettverket, så du slipper å gjøre det selv.

 

Veiledning til Outlook på telefon

1.
Logg inn eller opprett konto: Trykk på "Logg på" og skriv inn e-postadressen og passordet ditt.

2.
Legg til e-postkonto: Når du har logget på, blir du bedt om å legge til en e-postkonto. Trykk på "Kom i gang" og skriv inn e-postadressen din.

3.
Skriv inn passord: Skriv inn passordet for e-postkontoen din og trykk på "Logg på".

4.
Kontobekreftelse: Avhengig av e-postleverandøren din, kan du bli bedt om å fullføre flere trinn for kontobekreftelse, for eksempel å angi en bekreftelseskode sendt til e-posten din eller bekrefte kontotillatelser.

5.
Konfigurer kontoinnstillinger (valgfritt): Du kan tilpasse kontoinnstillingene, for eksempel synkroniseringsfrekvens for e-post, varsler og signatur. Trykk på "Innstillinger" nederst i høyre hjørne, og velg deretter kontoen din for å justere preferanser.

6.
Legg til flere kontoer (valgfritt): Hvis du har flere e-postkontoer å legge til, kan du gjøre det ved å trykke på menyikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre, deretter trykke på navnet / e-postadressen din og velge "Legg til konto.

7.
"Synkroniser kontakter og kalender (valgfritt): Du kan synkronisere kontaktene og kalenderen din med Outlook-appen ved å trykke på menyikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre, deretter trykke på navn / e-postadresse og velge "Synkroniser kontakter" eller "Synkroniser kalender."

 

Med vennlig hilsen Etac Bil

 

IT Migrasjon mars 2024 præsentation